911

RENES COLLECTABLES

Passie voor Porsche

Als kleine jongen wist ik al op zeer jonge leeftijd een Porsche 356 A van een B of C te onderscheiden. Terwijl mijn vriendjes aan het voetballen waren, was ik op pad met mijn vader voor onderdelen voor een 356 Speedster. Op mijn 19e jaar was het zover, ik kocht mijn eerste Porsche, een uniblauwe 911 3.2. Vanaf dat moment wist ik het zeker, nooit meer iets anders dan een Porsche. Na een hbo studie aan de autoschool in Driebergen, kon ik direct terecht bij de officiële Porsche dealer in het zuiden van het land. Na 7 jaar ervaring heb ik het voorrecht om vanuit mijn passie een eigen zaak te starten. “Renes Collectables”. Hierin staan originaliteit en kwaliteit centraal.

Renes Collectables is gespecialiseerd in de in- en verkoop van klassieke Porsche’s. Van 356 tot en met de 911 generatie 993.

Huib Renes


De Ambiance

Aan de op deze website vermelde informatie en prijzen kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden en al het getoonde is onder voorbehoud van type- en/of (digitale) weergavefouten. Neem bij de twijfel over de juistheid van de informatie altijd contact op met Renes Collectables.